Help ons jongeren bij Jezus brengen!

Jongeren verlaten massaal de kerk. 1 op de 16 is actief christen. Helpt u ons het verschil te maken? Bekijk nu (in 1,5 min.) deze video !

We maken al een tijd –samen met jongeren – veel aansprekende programma’s voor YouTube. Ook schrijven we Bijbelleesplannen voor YouVersion. Op dit moment bent u op onze website die vol staat met aansprekende blogs en studies. Op alle social media-kanalen zijn we te vinden. Ons doel? Jezus zichtbaar maken en een Bijbels, richtinggevend geluid laten horen. We willen dit heel graag verder uit gaan breiden.

Voor ons werk zijn wij volledig afhankelijk van giften. Om nog veel meer kwalitatief goede programma’s te maken, hebben we zo’n 2000 euro per maand extra nodig. Dat gebruiken we voor studiohuur, materiaal, marketing en mankracht.

Wij hebben elkaar nodig!

Wilt u dat jongeren dichtbij Jezus blijven of voor het eerst het evangelie horen? Dan is het nú de tijd om hier in te investeren. Daar hebben wij elkaar als christenen écht voor nodig!

We hebben een achterban van ondernemers die ons met een jaarlijks bedrag ondersteunen.Wilt u dit netwerk uitbreiden door ook zelf een ‘ambassadeur’ te worden? Samen kunnen we écht het verschil maken!

In de aankomende week nemen wij de vrijmoedigheid om u hierover te bellen.

Hartelijke groet en zegen op uw werk,

Team Heartbeat Nederland