Je bekijkt nu Waarom Heartbeat Weekend zo gaaf is en we jou verwachten
  • Berichtcategorie:Weekend

Heartbeat Weekend

Het komt er weer aan. 11 t/m 13 oktober! Hét christelijke jongerenweekend van Nederland! Ben je er ook bij? Het is dit jaar alweer de 8e editie! Het thema is: Charged Up, plugging into Jesus.

Met gave sprekers zoals Gor Khatchikyan, Martin Koornstra, Olaf ten Napel en Jafeth Bekx. Maar ook muziek van Heartbeat Worship en de voetjes van de vloer met Roberto Rosso. Met honderden jongeren uit heel Nederland in de leeftijd van 16-28 jaar gaat het feest worden.

Helder geluid

Heartbeat staat voor een helder geluid over wie Jezus is en hoe God zich aan ons laat zien in de Bijbel. We vinden het te gek om te zien hoe vele jongeren (opnieuw) enthousiast worden over Jezus en met Hem het avontuur aangaan. Door krachtig, Bijbelgetrouw onderwijs, enthousiaste én eerlijke worship, gezelligheid, ontmoeting en ontspanning, wordt je uitgedaagd om als volgeling van Jezus te leven.

Door de smallgroups is er veel persoonlijke aandacht en mogelijkheid tot het maken van nieuwe vrienden. Het Heartbeat Weekend sluit aan bij jongeren met verschillende kerkelijke achtergronden en bindt ons samen in het geloof en de liefde van Jezus.

Zo een aantal reacties van deelnemers na afloop:

  • Heartbeat Weekend gaf mij een boost in het geloof.
  • Ik ga nieuwe uitdagingen aan en heb goede keuzes gemaakt.
  • Ik heb Jezus en de Heilige Geest beter leren kennen.
  • Ik heb God voor het eerst heel dichtbij ervaren.
  • Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om de Bijbel te lezen

We hopen je op het Weekend te zien!

Michiel Koers

Zit in het leiderschapsteam van Heartbeat. Houdt van krachttraining en gitaarspelen, maar niet tegelijkertijd.