Je bekijkt nu Het nieuwe maandthema van Mij! Euh… Mei! Me, Myself & I.

Me, myself & I

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen?

Hoe word ik gelukkig?

Hoe ontdek ik mijn bestemming?

Iedereen bouwt graag aan een betekenisvol en gelukkig leven. Dromen en verlangens kunnen heel tof zijn! Je wilt weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Maar echt, pas op, voor je het weet, ben je alleen nog maar met jezelf bezig… Ikke, ikke, ikke! Wat heeft dit voor effect op ons? Serieus: wat zijn er veel mensen die alleen maar kunnen drómen van wat wij hebben! En terwijl we angstvallig druk zijn met gelukkig worden, vergeten we hoe mega blessed we al zijn.  

Misschien kunnen we ons gewoon eens focussen op Gods hart? Deze maand zoomen we in op een thema dat Gods hart sneller laat kloppen. En ontdekken we zomaar ineens een stukje van onze bestemming!

“Maar de Heer heeft jullie al verteld wat Hij van jullie verlangt. Hij heeft al bekendgemaakt wat goed is. Hij vraagt alleen dit: Wees eerlijk, rechtvaardig en trouw. En denk niet alleen aan jezelf, maar leef dichtbij God.” (Micha 6:8)

Wauw! Dus misschien is het niet eens zo heel belangrijk wát je exact doet, maar meer hóe je het doet? Richt je op eerlijkheid, rechtvaardigheid en trouw. Wees bezig met de dingen van God. Zoek eerst Zijn koninkrijk en verwacht, in alle ontspanning, ook de rest uit Zijn hand. We denken niet alleen aan onszelf maar kunnen om ons heen kijken. En uitdelen. Omdat ons hart klopt voor God én al Zijn kids op deze wereld.

Lees ook deze maand mee met het Heartbeat Bijbelleesplan en kijk zeker nog even de uitzending met Tiemen Westerduin en Eline Bakker terug!

 

Al onze content rond dit thema onder elkaar:

Blogs

YouVersion

Anders