HELP! … Hoe krijg ik het jeugdwerk naar een NEXT LEVEL?

Beste Jongerenwerker!  

We willen je allereerst vertellen, dat we ontzettend trots op je zijn. Jeugdwerk is gaaf, maar soms ook best pittig.

Zeker het afgelopen seizoen, met al het ‘coronagedoe’, was uitdagend….

Wij zijn dus dankbaar voor jouw inzet om jongeren het goede nieuws van JEZUS te vertellen! Er staat alweer bijna een nieuw seizoen voor de deur…. En het mooie nieuws is dat wij jou kunnen helpen met het jeugdwerk van je kerk.

Wat Heartbeat jou kan bieden….

Heartbeat Nederland is een landelijke stichting die zich richt op jongeren in de leeftijd van 16-28 jaar. 
We zijn enthousiast om jongeren toe te rusten in hun geloof. We doen dit door jongeren te motiveren om te leven door de liefde van Jezus Christus, in de kracht van de Heilige Geest. 

Lees hieronder wat we jouw jeugdwerk kunnen bieden.
Het mooie is…. Het is GRATIS! 🙂 

  • Transformed Watch Parties: Een online experience van een uur met Praise & Worship, Media, (spoken word), korte maar krachtige preek van landelijk bekende sprekers. Dit alles wordt live gepresenteerd vanuit onze gezellige studio. Super om met je jongerengroep (van de kerk) te doen. (lees meer)
  • Uitgewerkte thema’s: Op onze site staan al veel mooie uitgewerkte Bijbelse, actuele thema’s. Bij elk thema vind je:
    BLOGS | FILMPJES | STUDIES | BIJBELLEESPLANNEN (lees meer)
  • Bijbelleesplannen: Heartbeat heeft een mooie samenwerking met YouVersion (BijbelApp) Vanaf september is het ook mogelijk om samen met Heartbeat een leesplan te volgen. Iets wat duizenden jongeren al doen in Nederland. (lees meer)
  • Hey ladies: In Speak Life spreekt Marije over allerlei zaken waar jonge vrouwen mee te maken (kunnen) krijgen. Zoals relaties, identiteit, vrouw-zijn (in de kerk) en hoe God naar je kijkt. Samen met jou kijkt Marije wat de Bijbel hierover zegt. (lees meer)
  • Heartbeat Cafe: Dit onderdeel speciaal voor mannen start vanaf september 2020. Thema´s als daten, seks, ‘man zijn’ komen hierin voorbij.

  • Mailing:  Elke maand een nieuwsbrief over het nieuwe maandthema. Zo ben jij  elke maand als eerste op de hoogte. Sta jij nog niet op onze mailinglist?
   Klik dan hier.

Bekijk ook het filmpje bovenaan de pagina, wat wij jou kunnen bieden.
Ook kun je ons natuurlijk mailen met eventuele vragen. We helpen je graag! info@heartbeatnederland.nl

(Ben je al geabonneerd bent op ons YouTube kanaal? Hier vind je toffe series zoals de Wasstraat, de Jong & Kingdom show, preken, vanaf september de Chapeldiensten en Stoepconcerten met Heartbeat Worship)