Je bekijkt nu Thuiszitten kun je leuk maken met deze toffe kerstconcerten!
  • Berichtcategorie:Blogs

 Homestyle Christmas Party

Dat is balen! Juist in een periode waarin iedereen graag elkaars gezelligheid opzoekt, mooie kerstevents worden opgetuigd en prachtige kerstnachtdiensten worden gehouden, gaat het hele land weer op slot. Ja dan kun je twee dingen doen: flink balen van wat er niet kan of kijken naar welke dingen je nog wel zou kunnen ondernemen. Voor deze kerstweek hebben we je een handje geholpen en vier hele toffe concerten voor je op een rij gezet!

Kijk hieronder welk concert je tof lijkt. En omdat je maar een kaartje hoeft te kopen per stream kun je gezellig iemand bij je uitnodigen zonder extra kosten! Daarbij heeft de hele entertainment branche het op dit moment niet makkelijk. Op deze manier kun jij een toffe avond beleven en deze worshippers ondersteunen in hun missie.

Kerst met LEV (19 december)

Het hoort inmiddels bijna bij kerst, een kerstconcert van LEV. De band noemt dit zelf ook een van de hoogtepunten van het jaar. 

Extra leuk dus dat ze het dit jaar gewoon online door laten gaan. Kerst is voor LEV een ultiem feest van hoop. Zo toepasbaar op de tijd waar we nu in zitten. In een tijd waarin alles even flink door elkaar wordt geschud is het goed om weer even herinnert te worden aan de hoop die Jezus brengt.

Voor €25,- heb je een kaartje voor dit concert in je eigen woonkamer te pakken. Nog goedkoper is om vriend van LEV te worden, dat is nu tijdelijk het eerste jaar €20,-. Meer informatie vindt je hier.

Trinity Worldwide Cosmic Christmas Party (19 december)

Trinity doet in zijn kerstconcerten nog een stapje verder, ze nemen je mee in het verhaal. Dit doen ze door hun concerten vanuit een kerststal te doen. Ook online gaan ze dit gewoon weer doen. Met een concert van Trinity kun je rekenen op een feestje! Geen zin om alleen maar op de bank te zitten? Met Trinity kun je zeker mee swingen! Wereldwijd zijn mensen met jou in dezelfde stal, dat is toch een vet idee.

In het verkopen van kaarten doet Trinity een stap in geloof. Ze werken met het ‘pay what you like’ principe. Voor slechts €5,- is het concert voor iedereen beschikbaar. MAAR daar gaan ze natuurlijk niet mee rond komen. Dus kijk even eerlijk naar je financiën en beslis dan wat een concert thuis je waard is. Kaartjes kun je hier aanschaffen.

Sela Kerstactie (21 december)

Dit is niet het eerste online concert voor Sela. In September waren ze ook al van de partij en omdat dit zo goed bevallen is doen ze het met kerst gewoon nog een keertje! Het thema van de avond is: ‘Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur..’ De prachtige nummers worden niet alleen door Sela gespeeld, ze krijgen ondersteuning van het Kampen Boys Choir. Ook aan mensen die baat hebben bij een doventolk is gedacht. Er is voor hen een stream met tolk beschikbaar!

Een kaartje voor dit concert heb je voor €29,50. Ook Sela heeft een kerst actie waarbij je voor €22,50 vriend van Sela kan worden. Hier kun je zien hoe dat in zijn werk gaat.

Tear Kerstconcert ‘Welkom thuis’ (23 december)

Mis jij juist meer de festivals, allerlei verschillende artiesten die elkaar afwisselen? Dan heeft Tear misschien wel het kerstconcert dat bij jou past! In dit kerstconcert spelen verschillende ambassadeurs hun eigen werk en doen ze ook nog wat nummers samen. Artiesten die optreden zijn: Trinity, Pearl Jozefzoon en Timzingt. En nog een leuke bijkomstigheid: dit concert is helemaal gratis! Nu heb je echt geen reden meer om niet te kijken toch? Klik hier en vraag jouw kaartje aan!