Je bekijkt nu Sport mee met team Heartbeat bij de muskathlon@home!

Muskatlon @Home!

In 2019 hebben we als Heartbeat met een hele toffe groep een muskathlon gedaan in Tanzania, wat een toffe ervaring! Jammer maar helaas mag er momenteel niet gereisd worden. Dat betekent gelukkig niet dat we ons niet meer kunnen inzetten voor het goeie doel! Daarom organiseert De 4e Musketier nu de muskathlon@home. Wij zijn er bij! Jij ook?

De muskathlon is een evenement waarbij mensen zich laten sponsoren voor het verrichten van een fysieke prestatie. De sponsoring kun je laten doen voor een specifiek doel. Wij hebben er voor gekozen om ons in te zetten voor schoon drinkwater in Kenia. Goed drinkwater gaat infecties tegen en voorkomt ziekten. Met €40.000,- kan Compassion twee projecten voorzien van gezond drinkwater.

Dat betekent dat 1000 huishoudens toegang hebben tot gezond drinkwater.

Ook wordt er aangeleerd hoe ze dit goed kunnen onderhouden. Door het nieuwe systeem kunnen de kosten van het werven van water tot wel 90% verminderd worden.

Wij zouden het super leuk vinden als je je bij ons team aansluit! Wij vertrekken vanuit Almelo. Maar natuurlijk kan je ook vanuit je eigen woonplaats meelopen of fietsen. De komende maanden zullen we jou geregeld gemotiveerd houden via onze socials. We nemen je mee in onze trainingen. Dus, ben jij sportief én heb jij een hart voor gerechtigheid? Loop, wandel of fiets met dan ons mee op 26 juni!

Hoe werkt dat?

Aanmelden kan online.

  1. Ga naar www.home.muskathlon.nl/partners/compassion.
  2. Scroll naar beneden tot dat je het aanmeldformulier tegenkomt.
  3. Bij team klik je ‘’selecteer team’’ aan.
  4. Kies dan voor het team Heartbeat Nederland.
  5. Laat ons weten via een mailtje naar info@heartbeatnederland.nl dat je meedoet in team Heartbeat
  6. Nu doe je met ons team mee 🙂

De afstanden kan je zelf bepalen. Geen stress dus! Je hoeft niet gelijk 21 kilometer te lopen!  

Is sporten nou echt niks voor jou? Dan kun jij je nog steeds inzetten voor onze strijd voor schoon drinkwater! Al onze sporters kunnen namelijk sponsoring gebruiken. Doneer en word op die manier deel van team Heartbeat. Elke euro is er weer één. Samen kunnen we echt een verschil maken in het leven van een ander.

Doneren kan hier. (scroll naar onderen en klik op de knop ‘doneren’ bij de persoon die je wilt sponsoren)