Preek van de week #3 | Justice, waarom doet God niks?

Deze maand spreekt Sanne elke week over het Thema: ‘Justice’. Deze week stelt ze de vraag: ‘Waarom doet God niks?’ 

Sanne: ‘Het koninkrijk van God is er nu voor een deel en het laat al hele mooie dingen zien, maar ja er is ook nog duisternis. En waarom er dan in het ene geval wel een wonder gebeurt en in het andere geval niet? Vind ik soms ook nog moeilijk. En ik denk dat God dat net zo goed pijnlijk vindt. Maar ik ga de aanwezigheid van die momenten geen afbreuk meer laten doen aan wie God is in mijn leven en in die van jou. God is goed en er komt een moment dat we volledig in het koninkrijk van de hemel zullen leven. Tot die tijd is er nog een beetje van beide werelden en dan weet ik wel bij welke wereld ik wil horen.’

BEKIJK DE HELE VIDEO HIERBOVEN!