Je bekijkt nu Wat zingt David (Heartbeat Worship) als het niet goed met hem gaat?

I could sing of your love forever. Cause you’re love never fails!

Reminiscing – David Dam

Ik, aka elastic David, word vaak gezien als de energieke, de grappige, gekke en vrolijke David. Maar als kind heb ik een moeilijke jeugd gehad waarin ik veel heb meegemaakt. Muziek is hierin voor mij echt een uitlaatklep geweest en speelt nog steeds een belangrijke rol in mijn leven. Als ik terugdenk aan liedjes waar ik veel steun uit heb mogen halen dan moet ik denken aan deze nummers. Allebei uit een andere fase van mijn kindertijd. Ik heb deze nummers echt ervaren als troost en als hoopgevend.

Het nummer I could sing of your love forever kwam voor mij niet vanuit blijdschap maar juist uit overgave en vertrouwen. Wanneer ik de tekst zong, dan deed ik dat proclamerend. Dat ook wanneer het niet goed ging ik van HEM en zijn liefde zal blijven zingen. Het nummer Your love never fails is ook wat ik in mijn leven keer op keer heb ervaren. Ik heb mogen leren dat Jezus trouw is en dat Hij vasthoudt aan wat Hij heeft gezegd. Ik heb ervaren in mijn eigen leven dat hij alles ten goede kan keren wanneer je in Hem gelooft en op Hem blijft vertrouwen. Ik weet dat GOD mij door alle omstandigheden heen heeft gevormd. Ik laat mij niet definiëren door die omstandigheden maar door GOD 😉

Dit bericht bekijken op Instagram

Reminiscing // Het ophalen van herinneringen

In de Bijbel leert God de Israëlieten hoe goed het is herinneringen op te halen. Herinneringen aan waar ze vandaan kwamen, hoe God ze gered heeft en wat Hij persoonlijk in hun leven heeft gedaan. En deze herinneringen leven voort van generatie op generatie, via verhalen, liederen, soms omlijst met feesten of gedenkstenen. 

Dit is precies wat wij willen gaan doen deze maand. Door liedjes te delen en verhalen die wat vertellen over ons leven, die herinneringen ophalen over wat is geweest, wat ons heeft gevormd en zelfs misschien wel een doorkijkje geven in wat nog komen gaat.