Je bekijkt nu Kan Nienke (Heartbeat Worship) nog steeds zingen als God ver weg voelt?

Even if

Reminiscing – Nienke Pols

Ik heb me vaak afgevraagd of ik nog steeds in staat ben om te zingen als ik de situatie waar ik in zit niet begrijp, als mijn gedachten een warboel zijn en mijn gevoelens afgevlakt. Of ik nog in staat ben om te aanbidden als Gods troon zo ver weg voelt. 

Voor mij voelt dit soms als golven. Ik moet mezelf blijven herinneren dat die golven mij niet overkomen, maar in mij leven. Dit nummer herinnert me eraan dat mijn aanbidding niet afhankelijk is van de plek waar ik ben, de emoties die ik ervaar of de vragen die ik heb. De aanbidding leeft net als die golven in mij. Gods Geest leeft in mij. En als ik droogte ervaar zorgt de Heilige Geest dat er nummers in mij komen opborrelen die zorgen voor een verfrissing in mijn denken, gevoel en hart ❤️

Reminiscing // Het ophalen van herinneringen

In de Bijbel leert God de Israëlieten hoe goed het is herinneringen op te halen. Herinneringen aan waar ze vandaan kwamen, hoe God ze gered heeft en wat Hij persoonlijk in hun leven heeft gedaan. En deze herinneringen leven voort van generatie op generatie, via verhalen, liederen, soms omlijst met feesten of gedenkstenen. 

Dit is precies wat wij willen gaan doen deze maand. Door liedjes te delen en verhalen die wat vertellen over ons leven, die herinneringen ophalen over wat is geweest, wat ons heeft gevormd en zelfs misschien wel een doorkijkje geven in wat nog komen gaat.