Je bekijkt nu In de 4 jaar dat Ruben verantwoordelijk was voor het jongerenwerk maakte hij fouten…
  • Berichtcategorie:Nieuws

Versnel je groei en vergroot je impact!

Als jongen van 19 werd ik verantwoordelijk voor het jongerenwerk binnen een startende gemeente. Ik was toen net drie jaar christen.

In de vier jaar dat ik dit mocht doen, heb ik veel fouten gemaakt.

Dit kwam zeker ook door mezelf maar ik geloof ook dat er een hoop fouten voorkomen hadden kunnen worden, wanneer er iemand was waar ik bij terechtkon en die mij coachte. Eigenlijk kon ik de verantwoordelijkheid die ik had nog niet alleen dragen. In de afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe mooi en waardevol het is wanneer er iemand in jou investeert en er iemand is waar ik bij terecht kan. Het heeft mij echt laten groeien in mijn karakter en mijn relatie met God. 

In de afgelopen jaren en ook op dit moment zie ik dat er heel veel jongeren rondlopen in dezelfde situatie als waar ik in zat.

Ik zie jonge mensen met heel veel talent, passie en mooie dromen teleurgesteld de kerk verlaten, niet tot bloei komen of hun baan opzeggen waar ze zo vol passie aan begonnen.

Dit gaat niet alleen om jonge leiders in de kerk maar zeker ook daarbuiten. Er wordt te weinig in deze doelgroep geïnvesteerd en er worden te weinig kansen en ruimte gegeven om te groeien. We missen in Nederland geestelijke volwassen christenen die in deze doelgroep willen investeren. Daar wil Royal Mission iets aan doen! 

School voor jonge leiders

Vanuit mijn passie maar vooral de passie die God heeft voor deze doelgroep, starten we in september met een nieuwe school. De School voor Jonge Leiders! 

Deze 1-jarige parttime opleiding in Veenendaal is bedoeld voor jonge leiders tussen de 18 – 28 jaar en zal zijn op zaterdag. Elke lesdag zijn er momenten van aanbidding, onderwijs, praktijk oefeningen en reflectie. Jonge én ervaren leiders zullen je meenemen in wat de Bijbel over verschillende onderwerpen zegt en zullen hun eigen levenslessen met je delen. Persoonlijke vorming is onze focus!

Tijdens deze School voor Jonge leiders willen wij je bevestigen in je roeping en je laten groeien in je karakter en je leiderschap.
Versnel je groei en vergroot je impact!
Meer informatie  hierover kan je vinden op
School voor Jonge Leiders – Royal Mission en bij vragen, neem contact op door een mail te sturen naar jongeleiders@royalmission.nl.

Ruben Koudstaal – Royal Mission