Je bekijkt nu Alles over het maandthema: Jong en Kingdom

Maandthema: Jong & Kingdom

Het eerste Heartbeat thema is ‘Jong & Kingdom’. Het gaat over jouw plek in Gods Koninkrijk. Gods Koninkrijk is de plek waar Jezus Koning is! Maar wat kunnen we leren over Gods Koninkrijk? Hoe kan jij daar onderdeel van worden? 

En hoe verhoudt Gods Koninkrijk zich tot de wereld zonder God?

En een hele belangrijke vraag: Als je onderdeel bent van Gods Koninkrijk, hoe kan jij dan impact hebben als gelovige in deze wereld?

We geloven dat Gods Koninkrijk later ten volle geopenbaard zal worden als Jezus als Koning terug komt en er vrede op aarde zal zijn. Wauw, hoe gaaf is dat! Bid je met ons mee dat Jezus snel terug komt? Maar zolang Jezus nog niet teruggekomen is bidden we met Jezus mee:

Laat uw Koninkrijk spoedig komen, laat uw wil worden gedaan, zoals het in de hemel is, zo ook hier op aarde. (Mat.6:9)

Ja, dat is het verlangen van Jezus! Dat de hemel op aarde komt. En weet je, daar mag jij nu al een rol in spelen! Jij mag iets van de liefde van de Koning in jouw leven ervaren en laten zien op aarde. Dat is het ware leven!

Want in Jezus vinden we vrede, vergeving, bevrijding, genezing, een doel voor ons leven, een identiteit, blijdschap, bescherming, liefde en een vriend die er altijd is… Het is eigenlijk teveel om op te noemen.

Check de preek van de week, blogs, studie, het Bijbelleesplan op Youversion en de Jong & Kingdom-afleveringen over dit thema. Daarnaast kun je kijken naar Speak Life en de wasstraat en kun je de blog over fifa lezen.

 

Content over dit thema:

Preek van de week, Thijs Veefkind:

  1. Wie is de koning van jouw leven? 
  2. Durf jij een dwaas te zijn? 
  3. Hoe staat het met lijden en Gods Koninkrijk? 
  4. Waar jaag jij naar? 

Blogs:

Studie:

Youversion: 

Overige content (niet verwerkt):