Alles over het maandthema: Jong en Kingdom

Maandthema: Jong & Kingdom

Heartbeat Media werkt met maandthema’s. En voor september trappen we af met een gaaf thema: Het gaat over jouw plek in Gods Koninkrijk. Gods Koninkrijk is de plek waar Jezus Koning is! Maar wat kunnen we leren over Gods Koninkrijk? Hoe kan jij daar onderdeel van worden? 
En hoe verhoudt Gods Koninkrijk zich tot de wereld zonder God?  
En een hele belangrijke vraag: Als je onderdeel bent van Gods Koninkrijk, hoe kan jij dan impact hebben als gelovige in deze wereld?

We geloven dat Gods Koninkrijk later ten volle geopenbaard zal worden als Jezus als Koning terug komt en er vrede op aarde zal zijn. Wauw, hoe gaaf is dat! Bid je met ons mee dat Jezus snel terug komt? Maar zolang Jezus nog niet terug gekomen is bidden we met Jezus mee:

Laat uw Koninkrijk spoedig komen, laat uw wil worden gedaan, zoals het in de hemel is, zo ook hier op aarde.

Ja, dat is het verlangen van Jezus! Dat de hemel op aarde komt. En weet je, daar mag jij nu al een rol in spelen! Jij mag iets van de liefde van de Koning in jouw leven ervaren en laten zien op aarde.
Want in Jezus vinden we vergeving, bevrijding, genezing, een doel voor ons leven, blijdschap, liefde… Het is eigenlijk teveel om op te noemen.   

Dagelijkse content

Alle onderdelen van de maand september gaan over dit thema. Wekelijks zal er nieuwe content gepost worden in de vorm van video’s, blogs, studies en artikelen.
En naast deze website vind je ons ook terug op Facebook, Instagram en Youtube.
Vergeet je niet te abonneren op al onze kanalen, zodat je niets mist! Want er gaan nog heel veel gave dingen voorbij komen!