Je bekijkt nu Ja, we geloven in Jezus, maar ook in media. Ik vertel jou hier waarom
  • Berichtcategorie:Over Heartbeat

We geloven in Jezus, maar ook in media

Je kent ons misschien wel! Van de Heartbeat Weekenden. Of je kent Heartbeat Worship die de aanbidding leidt in de Opwekkingstent voor jongeren. Op verschillende plekken zijn we actief, maar media…. Dat is een nieuw verhaal.

We geloven in Jezus, maar ook in media 🙂 Want jij bent dagelijks te vinden op je smartphone!
Onderzoek laat zien dat 99,3% van jouw leeftijdsgenoten actief is op social media. Je kijkt veel filmpjes op Youtube, communiceert via WhatsApp, geeft likes op Insta, je volgt zo nu en dan wat er op Facebook gebeurt…
Maar als we zoveel op social media zijn, WAAROM is er dan zo weinig positieve christelijke content voor jou te vinden? En dan bedoelen we ook echt content gemaakt vóór en dóór jongeren. Verhalen die echt aansluiten bij jouw belevingswereld.

Media studio en YouVersion

Vorig jaar zijn we van start gegaan met het inrichten van een media-studio. Daar maken we video-opnames voor Youtube. We hebben een superteam van jongeren die bloggen, en vloggen. En ook heel gaaf: we zijn onderdeel geworden van Youversion! Je weet wel, die Bible-app! Elke maand gaan we met Youversion leesplannen met filmpjes lanceren. Over een tijdje willen we ook gratis online-cursussen gaan aanbieden.

Op dit moment is een team bezig met het maken van een online cursus, om rein te leven, zonder porno. In de kracht van de Heilige Geest. Het laat meteen wel zien dat we moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaan. We nemen jou serieus in en weten dat er veel dingen zijn waar je mee kunt worstelen als jongere. We willen je echt graag bemoedigen en versterken in je leven met God.

We houden van Jezus. We zijn geraakt door Zijn liefde en echt onder de indruk van de verhalen en de wijsheid die we in de Bijbel terugvinden.

Stay tuned! Volg ons op deze site en vooral ook op social media! En ja… Als je echt achter dit initiatief staat, dan zou het super zijn als je ons hier ook in kan ondersteunen in gebed en financiën. Want we zijn een organisatie (zonder subsidies) die de zaken wél heel graag goed en professioneel wil aanpakken!