Algemene voorwaarden

Heartbeat Core 2022

We zijn graag transparant over de deelnemersvoorwaarden. Voel je daarom vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onderstaande voorwaarden.

Heartbeat Core wordt georganiseerd door stichting Heartbeat Nederland.

1. De inschrijving

a) Per boeking kan maximaal één persoon zich inschrijven.

b) De inschrijvingsprocedure wordt geregeld door Stichting Heartbeat Nederland. Zij dragen zorg voor de financiële administratie (bankrekening nr. NL95RABO0158602366), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in het handelsregister onder nummer 55620531. De inschrijving is definitief op het moment dat de betaling voldaan is via de webshop van heartbeatnederland.nl

c) Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

2. Betaling

a) De betaling is mogelijk door de betaalmethoden die aangeboden worden op heartbeatnederland.nl. Indien er onoverkomelijke bezwaren zijn om via de website af te rekenen kan er een storting plaatsvinden. Een verzoek tot storting kun je voordat je je aanmeldt, aanvragen via het contactformulier op de site van Heartbeat.

b) Je kunt je inschrijven en betalen voor Heartbeat Core 2022 vanaf 1 juni 2022.

c) Heartbeat behoudt zich het recht voor om de vroegboek-kortingsactie voortijdig te beëindigen of te verlengen of andere kortingsacties te lanceren. Hier kun je niet met terugwerkende kracht aanspraak op maken.

d) De tarieven zijn als volgt: Bij aanmelding t/m 1 juli: € 89,50-  Bij aanmelding t/m 21 oktober: € 99,50
Dit is inclusief toegang tot het weekend, deelname aan alle activiteiten, de maaltijden, drankjes tussendoor en twee overnachtingen. (Eten tijdens het Foodtruck Festival op zaterdagmiddag valt niet onder de ticketprijs). De tarieven zijn inclusief 9% BTW.

3. Corona

We gaan er vanuit dat we dit jongerenweekend zonder coronabeperkingen kunnen houden. Bij beperkingen moet je denken aan het houden van afstand, mondmaskers dragen, vooraf testen of een vaccinatiebewijs laten zien. Uiteraard houden wij de regels goed in de gaten. De organisatie behoudt zich het recht voor om de conferentie te annuleren als de ‘coronamaatregelen’ het organiseren van het event te zeer belemmeren. Indien Heartbeat Core geannuleerd wordt, ontvangt de deelnemer zijn inschrijfgeld terug exclusief administratiekosten van €10,-.

4. Annulering

a) Op het moment dat de aanmelding definitief is, zullen er kosten door ons gemaakt worden. Daarom zijn wij genoodzaakt de volgende regeling te hanteren:

  • Bij annulering t/m 1 september 2022 houden wij 10 euro in van je geboekte arrangement, het overige geld wordt teruggestort.
  • Bij annulering t/m 1 oktober 2022 heb je recht op nog 50% restitutie van het geboekte arrangement.
  • Vanaf 2 oktober 2022 heb je bij het annuleren geen recht op restitutie meer.

b) Annuleren kan alleen via de mail (of via contactformulier) met opgaaf van redenen.

c) Bij ernstige overmacht en/of dringende familieomstandigheden, kom je in aanmerking voor volledige restitutie, los van de voornoemde termijnen. Een aanvraag hiervoor zal beoordeeld worden door het Leiderschapsteam van Heartbeat Nederland. De administratiekosten van € 10,- houden we wel altijd in

d) Annuleringen in verband met corona vallen onder punt 4C.

5. Aansprakelijkheid

Deelname aan Heartbeat Core is op eigen risico. Dit geldt ook voor het meenemen van waardevolle spullen. Zowel de organisatie als het conferentiecentrum de Kroeze Danne zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade van deze spullen, of voor andere schade, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van de organisator of het conferentiecentrum.

De aansprakelijkheid van Stichting Heartbeat Nederland is altijd beperkt tot het door de verzekering van Heartbeat Nederland uitgekeerde bedrag. Deelnemers kunnen aansprakelijk gesteld worden voor schade aan materialen en/of gebouwen van de organisatie, het conferentiecentrum of andere aanwezigen.

6. Medicijnen en eetvoorschriften/diëten

Als je medicijnen gebruikt dan ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Als het belangrijk voor Heartbeat is om dit te weten, geef het dan even vooraf aan bij het aanmeldformulier.

We proberen rekening te houden met mensen die een dieet hebben. Als dit voor ons niet haalbaar blijkt, mag je in de keuken zelf je eten bereiden.

Graag dit wel van te voren aangeven, op het aanmeldingsformulier wat het dieet is, dan kunnen we contact met je opnemen.

7. Privacy statement

Zoals vereist door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zullen jouw persoonsgegevens alleen door Stichting Heartbeat Nederland worden gebruikt en niet verstrekt worden aan derden. Dit betekent o.a. dat je e-mailadres gebruikt zal worden om alle informatie over Heartbeat Core naar toe te sturen.

Tijdens Heartbeat Core zullen foto’s en videobeelden gemaakt worden. Heartbeat Nederland zal deze plaatsen op social media zoals Facebook, Instagram, YouTube, alsmede op de eigen website. Bij het aanmelden voor het weekend geef je ons automatisch toestemming om beelden te gebruiken waar jij op staat.