Heartbeat Weekend zoals je dat kent: faith, fun, friendship

Heartbeat Core

21 -23 oktober 2022
Kroeze Danne, Ambt Delden.

I will give them a heart to know Me, for I am the Lord; and they will be My people, and I will be their God, for they will return to Me with their whole heart.

Jeremiah 24:7

Marjette:

Het hele weekend heeft een veilige sfeer. Ik heb veel kunnen bidden met vrienden. Ook mocht ik leren wat gaven van de Heilige Geest zijn. Ik heb veel kleine en grote wonderen om me heen zien gebeuren, super mooi!! Volgend keer ben ik er sowieso weer bij. En dan neem ik nog meer mensen mee 😉

Programma

FAQ

Nee, dat is het niet. Natuurlijk ieder jaar doen we wel wat dingetjes anders. Maar in grote lijnen is Heartbeat Core hetzelfde als Heartbeat Weekend.

We hebben ervoor gekozen het Weekend een nieuwe naam te geven omdat we nog een ander soort weekend gaan organiseren. Daar hoor je later meer over.

Het kost € 89,50, als je je inschrijft voor 1 juli. Daarna kost een ticket € 99,50.

Voor deze prijs krijg je toegang tot het weekend, deelname aan alle activiteiten, de broodmaaltijden, drankjes tussendoor en twee overnachtingen.

Alleen als je wat wilt eten tijdens het Foodtruck Festival moet je dit apart betalen.

Het weekend is voor jongeren van 16 – 28 jaar. Ben je 15? Neem dan even contact met ons op voor overleg.

Dat zou kunnen, wanneer je als medewerker komt. Je werkt dan mee bij bijvoorbeeld catering, opbouw, schoonmaak etc. Medewerkers kunnen gratis naar Heartbeat Core. Lees meer of dien direct een aanvraag in.

Dat kan zeker. We zoeken nog mensen voor bijvoorbeeld catering, opbouw, media etc. Medewerkers kunnen gratis naar Heartbeat Core. Lees meer of dien direct een aanvraag in.

Nee, dat kan niet tegelijkertijd. Omdat we van alle deelnemers de gegevens nodig hebben, moeten jullie de tickets per stuk kopen.

Geen probleem! Tijdens het weekend wordt iedereen ingedeeld in een smallgroup. Je zult dus heel snel mensen leren kennen! Het eerste kennismakingsmoment is al op vrijdagavond.
Je kunt na de diensten terecht in het gezellige café en aansluiten bij een spelletje. Verder helpen we deelnemers die alleen komen op weg met de volgende mogelijkheden:

  • Er is een smallgroup speciaal voor mensen die alleen komen! Zo gaat nieuwe vrienden maken nóg wat makkelijker!
  • Je kunt daarnaast bij je inschrijving aangeven een buddy te willen: je kunt bijvoorbeeld afspreken samen te eten tijdens het weekend, je wegwijs laten maken op het terrein, etc.

Ieder jaar komen er groepen uit allerlei verschillende kerken. Heartbeat Core is perfecte manier om samen een verdiepingsweekend te hebben.

Als je met je jeugdgroep komt, worden jullie in verschillende smallgroups ingedeeld. Zo leer je ook andere jongeren kennen.

Jongens en meiden slapen apart (tenzij je getrouwd bent). De indeling van de kamers wordt bij aankomst bij de Kroeze Danne gemaakt. Als je dus op tijd komt, kun je een kamer kiezen samen met je vrienden.

We kunnen niet met elk dieet rekening houden. Wel zorgen we voor vegetarisch en glutenvrij eten. Wil jij dat ook? Dan moeten we het wel van tevoren weten. Vul het daarom in op het inschrijfformulier.

Als het ons niet lukt om je te helpen, mag je ook gebruik maken van onze keuken om zelf je eten klaar te maken. Neem even contact met ons op voor overleg.

Je moet zelf voor vervoer zorgen naar de locatie of het NS station Delden. Omdat er geen goede busverbinding is naar de Kroeze Danne zullen we zorgen voor een ‘pendeldienst’ vanaf het station Delden. Je krijgt hier een aantal weken vóór het weekend een e-mailtje over.

De voorwaarden voor annuleren kun je vinden op onze pagina met algemene voorwaarden onder paragraaf 3, ‘Annulering’.

Een paar 🙂 Je kunt ze vinden op onze pagina met algemene voorwaarden. Met deze voorwaarden ga je akkoord wanneer je een ticket aanschaft.

Stel gerust je vraag via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Job

Ik heb een fantastisch weekend mogen beleven, nieuwe vrienden mogen ontmoeten en God beter leren kennen. Ik voelde dit weekend God en de Heilige Geest echt dichtbij. Een echte aanrader om heen te gaan!
315952545_828712381665604_7554417964540148904_n

Samen zijn wij Heartbeat en klopt ons hart voor Jezus!

Wij zijn een community van jongeren uit heel Nederland. Samen willen we groeien in ons geloof en leren leven door de liefde van Jezus. Dat kan alleen door de kracht van de Heilige Geest.

Heartbeat = geloof, community, intimiteit en fun.

Meewerken aan Heartbeat Core

Als je je hart aan Jezus geeft, is je leven voor altijd anders. Je verlangt er naar dat andere jongeren dat ook mogen ontvangen. Heartbeat heeft een hele toffe crew van mensen die meewerken zodat jongeren God kunnen ervaren op onze events.Er zijn allerlei teams waarin jij mee kunt werken. Als jij van 21 – 23 oktober beschikbaar bent – en de hele conferentie mee wilt werken – kun je een aanvraag indienen om medewerker te worden. Als we je in een team plaatsen, krijg je een gratis ticket voor Heartbeat Core 2022.