Naamloos-3_background 4

> CORE

Heb jij zin in een weekend weg met vrienden én Jezus? Je bent welkom bij Core. Kom aanbidden, connecten en God ontmoeten. Leer toffe dingen die je direct op maandag kunt toepassen in je dagelijks leven met Jezus.Bij Core:
 • Ervaar je de liefde van Jezus
 • Leer je Hem beter kennen
 • Kun je je struggles delen
 • Stap je uit in geloof
Get ready voor een weekend dat jou uitdaagt om Jezus 100% te volgen. Je nieuwe vrienden hebben je rug.

> voor wie is het?

CORE is voor jou als:

 • je niet alleen maar iets wil weten over God maar vooral Hem persoonlijk wil kennen!
 • je God wil ervaren en nieuwe kracht nodig hebt
 • je struggles of vragen hebt in je geloof (of juist niet 😉 )
 • je meer toffe vrienden erbij wil die Jezus volgen
 • je een safe space zoekt om te groeien in je geloof

> Details

 • Oktober 2024
 • Voor jongeren van 16 t/m 28 jaar
 • Hou voor meer info deze pagina in de gaten

> Marjette:

Het hele weekend heeft een veilige sfeer. Ik heb veel kunnen bidden met vrienden. Ook mocht ik leren wat gaven van de Heilige Geest zijn. Ik heb veel kleine en grote wonderen om me heen zien gebeuren, super mooi!! Volgend keer ben ik er sowieso weer bij. En dan neem ik nog meer mensen mee 😉

> Go and proclaim these words toward the north [where the ten tribes have been taken as captives] and say, ‘Return, faithless Israel,’ says the LORD; ‘I will not look on you in anger. For I am gracious and merciful,’ says the LORD; ‘I will not be angry forever

Jeremiah 3:12 (AMP)

> programma

1

> meewerken aan Heartbeat Core

Als je je hart aan Jezus geeft, is je leven voor altijd anders. Je verlangt er naar dat andere jongeren dat ook mogen ontvangen. Heartbeat heeft een hele toffe crew van mensen die meewerken zodat jongeren God kunnen ervaren op onze events.

Er zijn allerlei teams waarin jij mee kunt werken. Als jij de hele conferentie mee wilt werken kun je een aanvraag indienen om medewerker te worden. Als we je in een team plaatsen, krijg je een gratis ticket.

Aanmelden voor Core 2024 kan zodra de ticketverkoop opent.

> FAQ

Het weekend is voor jongeren van 16 – 28 jaar. Ben je 15? Neem dan even contact met ons op voor overleg.

Het kost € 99,95, als je je inschrijft voor 22 juli. Daarna kost een ticket € 119,95.

Voor deze prijs krijg je toegang tot het weekend, twee overnachtingen, deelname aan alle activiteiten, de broodmaaltijden, drankjes en lekkers.

Het eten van het Foodtruck Festival op zaterdagavond moet je apart betalen.

Dat zou kunnen, wanneer je als medewerker komt. Je werkt dan mee bij bijvoorbeeld catering, opbouw, schoonmaak etc. Lees meer of dien direct een aanvraag in.

Ja en nee… Core is de next generation van Heartbeat Weekend 😉

Dat kan zeker. We zoeken nog mensen voor bijvoorbeeld catering, opbouw, media etc. Medewerkers kunnen gratis naar Heartbeat Core. We hebben beperkt plek voor medewerkers. Lees meer of dien direct een aanvraag in.

Nee, dat kan niet tegelijkertijd. Omdat we van alle deelnemers de gegevens nodig hebben, moeten jullie de tickets per stuk kopen. Wel kun je vermelden dat je bij een groep hoort, als je dit fijn vindt.

Geen probleem! We vinden het belangrijk om te zorgen dat je je thuis voelt en mensen leert kennen. Op een aantal momenten bouwen we dit in het programma. Op andere momenten kun je zelf initiatieven nemen om mensen te leren kennen. Op vrijdagavond beginnen we direct goed met connecten.
Je kunt tijdens het weekend socializen in het gezellige café, spelletjes doen en kletsen met kamergenootjes.

Ieder jaar komen er groepen uit allerlei verschillende kerken. Core is een toffe plek om samen een verdiepingsweekend te hebben.

Als je met je jeugdgroep komt, heb je de mogelijkheid om veel met elkaar op te trekken maar ook om andere mensen te leren kennen.

Jongens en meiden slapen apart (tenzij je getrouwd bent). De indeling van de kamers wordt bij aankomst bij de Kroeze Danne gemaakt. Als je dus op tijd komt, kun je een kamer kiezen samen met je vrienden.

We kunnen niet met elk dieet rekening houden. Wel zorgen we voor vegetarisch en glutenvrij eten. Wil jij dat ook? Dan moeten we het wel van tevoren weten. Vul het daarom in op het inschrijfformulier.

Als het ons niet lukt om je te helpen, mag je ook gebruik maken van onze keuken/koelkast. Neem gerust even contact met ons op voor overleg.

Je moet zelf voor vervoer zorgen naar de locatie of het NS station Delden. Omdat er geen goede busverbinding is naar de Kroeze Danne zullen we zorgen voor een ‘pendeldienst’ vanaf het station Delden. Je krijgt hier een aantal weken vóór het weekend een e-mailtje over.

De voorwaarden voor annuleren kun je vinden op onze pagina met algemene voorwaarden onder paragraaf 3, ‘Annulering’.

Een paar 🙂 Je kunt ze vinden op onze pagina met algemene voorwaarden. Met deze voorwaarden ga je akkoord wanneer je een ticket aanschaft.

Stel gerust je vraag via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

> Job

Ik heb een fantastisch weekend mogen beleven, nieuwe vrienden mogen ontmoeten en God beter leren kennen. Ik voelde dit weekend God en de Heilige Geest echt dichtbij. Een echte aanrader om heen te gaan!

> And keep in mind that our Lord’s extraordinary patience simply means more opportunity for salvation

2 Peter 3:15 (TPT)