> meewerken bij Core

Wil jij uitdelen van wat jij hebt ontvangen van God? Heartbeat heeft een hele toffe crew van mensen die het hele weekend dienen. Omdat dat super leuk is om te doen natuurlijk! Maar vooral zodat de deelnemers zoveel mogelijk kunnen ontvangen, focussen en God kunnen ervaren.

Er zijn allerlei teams waarin jij mee kunt werken. Als jij van 20 – 22 oktober beschikbaar bent – en de hele conferentie mee wilt werken – kun je een aanvraag indienen om medewerker te worden. Als organisatie kijken we hoeveel mensen we nodig hebben en op welke plekken. Als we je in een team plaatsen, krijg je een gratis ticket voor Core.

Belangrijk:
Dit jaar werken we niet met smallgroups, dus zullen we ook geen smallgroupleaders inzetten. Wel kun je je opgeven voor het ministryteam (training/ervaring is een pluspunt).

> FAQ

Nee, medewerkers van Heartbeat Core krijgen een gratis ticket. Dien je aanvraag in via het formulier en je hoort na de zomer van ons of het gelukt is je in een team in te delen.

Nee, dat niet. We vragen je bij je aanmelding wel om je voorkeur. We doen ons best om je in te delen op een plek waar jij in je kracht staat en plezier hebt. Soms hebben we je toch nodig in een ander team. We hopen op je begrip en dienstbaarheid in het team waarin jij geplaatst wordt! Elk team is van praktisch en geestelijk belang!

Jazeker. Deelnemers aan Heartbeat Core zijn niet ouder dan 28, maar medewerkers mogen wel ouder zijn.

Er zijn teams die vrijdag 21 oktober overdag beginnen: techniekteam, facilitair team, opbouw & decoratie, welkomteam, band. Voor deze teams is er een gezamenlijke avondmaaltijd.
De andere medewerkers worden verwacht vanaf vrijdagavond na de maaltijd: 18:00u

Bij je aanmelding kun je aangeven of jij vrijdag overdag al beschikbaar bent.

We ruimen zondagavond samen op. Dat duurt tot ongeveer 19:30u. We rekenen erop dat je tot het einde blijft en sluiten dan ook samen het weekend af.

We gaan de komende tijd kijken naar de teamindeling. Zodra we meer helderheid hebben, neemt je teamleider contact met je op en informeert jou over je taak. Dit zal sowieso na de zomervakantie zijn.

We vragen je gegevens om te kunnen beoordelen welke taak bij je past en om jou de informatie te sturen die jij nodig hebt. We geven deze informatie niet zonder jouw toestemming door aan andere partijen!

Dat beloven we nog niet meteen. Het aanmeldformulier is een aanvraag. We kijken daarna in welk team je past, maar we kunnen ook besluiten dat het een minder goeie match is. In dat geval kun je niet meewerken. Als je tussen de 16 en 28 jaar bent, kun je sowieso als bezoeker komen.

Stel gerust je vraag via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

> Samen zijn wij Heartbeat en klopt ons hart voor Jezus!​

Wij zijn een community van jongeren uit heel Nederland. Samen willen we groeien in ons geloof en leren leven door de liefde van Jezus. Dat kan alleen door de kracht van de Heilige Geest.

Heartbeat = geloof, community, intimiteit en fun.