Locaties

Vrijdag

Munchie Mansion


munchies (noun plural)
munch·​ies ˈmən-chēz

1. hunger pangs
2. light snack foodsBij Heartbeat houden we van samen eten en van gekkigheid. Put those two together en je krijgt de naam Munchie Mansion. Natuurlijk krijg je hier veel meer dan alleen een lichte snack, maar ach, een naam mag ook wat aan de verbeelding overlaten toch 😉

Dat het eten trouwens zo heerlijk en goed verzorgd is, komt door Gerben, onze Munchie Mansion Maestro en zijn geweldige team. Je kunt je dankbaarheid tonen door mooie woorden, maar ook door de tafel netjes af te ruimen als je klaar bent. Munchie gracias 😉

BREW

Brand New Coffeehouse

Staat er in het programma; Ontmoeting, koffie en thee? Dan kun je gratis een prima koffie van ons krijgen in de Munchie Mansion. Maar kun jij je niet voorstellen hoe je dit weekend doorkomt zonder je favo koffietentje? Vreest niet, wij hebben je rug! Want in BREW kun je heerlijke vers gebrande koffie kopen. Espresso, cappuccino, latte macchiato, roept u maar! En wel even een foto maken hé van die schuimsnor. 

Geen koffieliefhebber? Kom dan alsnog naar dit café voor ontmoeting, live muziek, getuigenissen en meer. It’s gonna be BREWtifull. 

2GatherGameHall

Zoals prediker 3 zegt: er is een tijd voor alles.
Dus kom chillen en genieten, bring your (new) friends en zie wie er staande blijft of al strijdend ten onder gaat. Ontdek wie er lenig en gracieus is als een kat, wie het reactievermogen heeft van een goudmantelgrondeekhoorn of wie er de koele kikker is. 

Wie wint trakteert op een snack (want ja, trakteren is een feestje). ‘s Avonds gewoon te verkrijgen aan de bar. ‘Samen eten is olie voor de vriendschap’.