Programma-onderdelen

In His Presence

Als we kijken naar het leven van Jezus dan zien we dat Hij zich met regelmaat terugtrok in de stilte om tijd door te brengen met Zijn Vader. Hij roept ons ook op datzelfde te doen. In Matt. 5:6 lezen we ; ‘Maar als je bidt, ga dan je (binnen)kamer in en doe de deur dicht. Bid dan tot je Vader terwijl niemand het ziet. En je Vader, die de verborgen dingen ziet, zal je er openlijk voor belonen.’ Het gaat hier niet zozeer om een echte kamer die je op slot moet doen, maar meer om een houding van afzondering en focus. Waarin het gaat om Hem en jou. Jezus zegt zelf in Johannes 17:3 En dit is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, Die U gezonden hebt. 

Elke dag opnieuw nodigt Hij jou uit om heel persoonlijk bij Hem te komen, zo ook dit weekend. Tijdens In His Presence mag jij beslissen of, en hoe, jij in wil gaan op deze uitnodiging. Dat is geheel aan jou. Je bent in ieder geval welkom in …., in BREW kun je je terugtrekken in wat meer stilte, ga de natuur in tijdens de stiltewandeling, of zoek zelf een plekje. We bidden je veel honger en dorst naar Zijn aanwezigheid toe. 

Sessions

I heard your voice in my heart say, “Come, seek my face;” my inner being responded, “Yahweh, I’m seeking your face with all my heart.” Psalm 27:8

We hebben in het weekend vijf sessions (diensten). Die zijn in de grote zaal in gebouw De Hof. Naast aanbidding en luisteren naar Zijn woorden, is er ook ruimte voor dans, creativiteit en avondmaal. De sprekers van het weekend zullen afwisselend spreken, of bedienen. We zien uit naar wat God wil doen. Daarom komen we samen in afhankelijkheid voor Zijn troon om van Hem te ontvangen.   

Break out sessions

Zaterdag – Ter voorbereiding op de Walk by Faith volgen we met elkaar de break out session. We laten ons inspireren en toerusten door Wim Hoddenbagh, Clement Engel en Dax Batelaan. Wat kunnen we verwachten? Een outreach, hoe pak je zoiets aan? Luister naar verhalen vol geloof. En leer hoe je tijdens je wandel af kunt stemmen op Gods Geest in het bidden voor mensen. Daarnaast willen we als team de kaders neerleggen, praktisch en in omgang met elkaar. Zodat iedereen zich veilig kan voelen, en we samen kunnen ontdekken dat we allemaal onze eigen wandel van geloof hebben. 

Zondag – (Wo)Men of God. Als man en vrouw zijn wij uniek gemaakt en aanvullend op elkaar. Maar wat zegt de bijbel hierover? Tijdens deze  break out session gaan we als groep letterlijk even uit elkaar om samen na te denken over hoe je een man/vrouw van God kan zijn, gewoon in de praktijk van alle dag, of je nou singel bent, in een relatie zit, of getrouwd bent. Michiel Koers en Melissa Wessels nemen je, samen met de rest van het leidersteam, graag mee in hun zoektocht hierin, door de bijbel en in hun leven. Een sessie open en kwetsbaar.

Walk by faith 

Op zaterdagmiddag gaan we iets heel tofs doen met z’n allen. We gaan met Presence (Wim Hoddenbagh) naar Hengelo. 

Denk aan: wandelen, bidden, worship on the streets, evangeliseren. Denk je nu; ‘Wow wat spannend!’ Geen stress hoor, relax!

Het is ook al een toffe ervaring als je gewoon onderdeel bent van de groep. De rest zullen we allemaal nog verder uitleggen tijdens de Break out Session zaterdag! 

Open Mic Night

Op zaterdagavond is er een Open Mic Night.  Dat wil zeggen dat er in het BREW ruimte is voor jouw spontane inbreng!
Zing een mooi lied, draag een gedicht voor, vertel een verhaal. Beatbox, dans, of doe nog iets anders. We vinden het super leuk om iets meer van jou te zien en te horen. 

Wij zorgen voor microfoons en ook je gitaar kun je aansluiten. Of neem achtergrondmuziek mee op je telefoon.

Borrel & Connect

Als je op vrijdagavond ingecheckt bent en je koffer naar je slaapplek hebt gebracht, ben je welkom voor de borrel&connect.

In de 2GatherGameHall kun je in alle gezelligheid even lekker wat drinken, eerdere Heartbeaters weer zien en nieuwe mensen ontmoeten. Of kom naar het seminar in café BREW om 19:30u. 

Story & Songs

Kom en luister of neem plaats op de bank in BREW. Wat heeft God gedaan tijdens het weekend tot nog toe en hoe heb je de Walk by Faith ervaren? We zullen de verhalen omlijsten met muziek. Een mooi moment om met elkaar te connecten en even te reflecteren op wat er tot nog toe gebeurd is. 

Chill & Fun

Even helemaal vol van het programma en behoefte aan vrije tijd of gewoon gekkigheid? Ga lekker los in 2GatherGameHall of trek je even terug met een muziekje of een boekje. Hé, hé even lekker helemaal niets.