Heartbeat Prayerzone

Wij hebben een team van mensen dat graag met jou wil doorpraten en – als je dat wilt – voor jou wil bidden. Ze zitten voor je klaar tijdens de livestreams van de Transformed Chapel-diensten.

Hieronder zie je de gezichten van de mensen die met je willen praten en voor je willen bidden.

Arjen en Corine Roth
Sil en Aafke - prayerzone
Sil en Aafke Demmendaal


Zo kom je met ze in contact:

 • IK WIL EEN GEBEDSVERZOEK DELEN:
  Je kunt een appje sturen met je gebedsverzoek naar:
  06-42881886
  Het gebedsteam gaat dan voor jouw gebedspunt bidden.

 • IK WIL GRAAG MET IEMAND PRATEN:
  Hieronder zie je de mogelijkheid om tijdens de Transformed Chapel met iemand te praten. (de mensen van de prayerzone gaan vertrouwelijk om met je vragen)

1. Installeer Zoom

Ga naar de download-pagina van Zoom en installeer Zoom. Dit is gratis.

2. App ons prayerteam

Klik op deze link om ons een WhatsApp-berichtje te sturen. Je krijgt een reactie terug van iemand uit ons team. Daarin staat een linkje naar een Zoom-meeting. Hier wachten twee leden van ons gebedsteam op jou.


 

Wat als het niet werkt?

Loop je tegen problemen aan? Hieronder wat tips die je verder kunnen helpen:

Hoe installeer ik Zoom ?

 • Gebruik je een computer?  Ga dan naar https://zoom.us/download en klik op de knop download onder het kopje ‘Zoom Client for meetings’.
 • Gebruik je een iPhone? Ga dan naar https://zoom.us/download. Je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de app-store. Installeer daar de app (Zoom Cloud Meetings)
 • Gebruik je een smartphone van een ander merk? Ga dan naar https://zoom.us/download. Klik op de knop Download in Google Play Store. Installeer daar de app (Zoom Cloud Meetings).

Ik ben niet te zien
Klik onder je scherm op de knop ‘start video’. 

Ik ben niet te horen
Klik onderin je scherm op de knop ‘Join audio’. Werkt het dan nog steeds niet? Klik op de knop ‘unmute’. Die staat ook onderin je scherm.