OVER HEARTBEAT

Onze missie
Heartbeat Nederland is een landelijke stichting die zich richt op jongeren van 16-28 jaar. We zijn enthousiast om jou toe te rusten in je geloof. We willen je motiveren om te leven door de liefde van Jezus Christus, in de kracht van de Heilige Geest.
We geloven dat wat God ons vertelt in de Bijbel de waarheid is. Het mag voor jou de basis zijn om God beter te leren kennen.  Jezus’ lijden en sterven aan het kruis en opstanding uit de dood geven jou een nieuw leven als je Hem aanvaardt in je leven. God verlangt ernaar om jou te vullen met Zijn liefde en kracht. Door het werk van de Heilige Geest ga je steeds meer op Jezus lijken.

Geschiedenis
In 2011 is Heartbeat ontstaan vanuit Transformed, een jongerenbeweging die in Twente actief is. Het verlangen was om met deze nieuwe organisatie landelijke impact te hebben.   
Vanaf die tijd zijn we jaarlijks Heartbeat Weekend gaan organiseren. Later kwam hier het platenlabel Heartbeat Worship bij en ontstonden er nog meer nieuwe activiteiten.

In 2016 mochten we een pand betrekken waar we een kantoorruimte, bandruimte en media ruimte hebben. Vanaf dat moment zijn we ook meer stagiairs en andere vrijwilligers in gaan zetten bij onze activiteiten.

We zetten ons in voor het Koninkrijk van God en daar hoort ook sociale gerechtigheid bij. In oktober 2019 liepen we een Muskathlon met een groep van 40 jongeren in Tanzania voor Compassion. In de afgelopen jaren zijn er zo’n 200 kinderen gered uit armoede via Compassion, omdat jongeren opstonden en een kind gingen sponsoren tijdens onze activiteiten. 

In 2019 is Heartbeat een mediatak gestart. De media brengt de groeiende activiteiten van Heartbeat samen en brengt dagelijks aansprekende positieve content om jou te helpen groeien in je relatie met Jezus. 

Steun ons
Heartbeat is een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van giften. We ontvangen geen subsidie en zijn daarmee onafhankelijk en vrij om ons eigen geluid naar buiten te brengen.  
Dit houdt voor ons in dat het een groot geloofsavontuur is, waarin we zien dat God door mensen heen voorziet. Alle steun is daarom welkom! Door jouw hulp kunnen we stabiel doorgroeien in impact. 

Samen zijn wij Heartbeat en klopt ons hart voor Jezus!