OVER HEARTBEAT

Heartbeat Nederland is een landelijke stichting die zich richt op jongeren in de leeftijd van 16-28 jaar.
We zijn enthousiast om jou toe te rusten in je geloof. We doen dit door je te motiveren om te leven door de liefde van Jezus Christus, in de kracht van de Heilige Geest.
We geloven dat wat God ons vertelt in de Bijbel waar is en voor jou de basis mag zijn om God beter te leren kennen. Hij verlangt er naar om jou steeds meer op Jezus te laten lijken. Zijn sterven aan het kruis en opstanding uit de dood geven jou een nieuw leven als je Jezus aanvaardt in je leven. 

In 2011 is Heartbeat ontstaan vanuit Transformed, een jongerenbeweging die in Twente actief is. Het verlangen was om met deze nieuwe organisatie landelijke impact te hebben.   
Vanaf die tijd zijn we jaarlijks Heartbeat Weekenden gaan organiseren. Later kwam hier het platenlabel Heartbeat Worship bij en ontstonden er andere nieuwe activiteiten.

In 2016 mochten we een pand betrekken waar we een kantoorruimte, bandruimte en media ruimte hebben. Vanaf dat moment kwam er nog meer ruimte om stagiairs en andere vrijwilligers te betrekken bij onze activiteiten.

We zetten ons in voor het Koninkrijk van God en daar hoort ook sociale gerechtigheid bij. In oktober 2019 liepen we een Muskathlon met een groep van 40 jongeren in Tanzania voor Compassion. In de afgelopen jaren zijn er zo’n 200 kinderen gered uit armoede via Compassion, omdat jongeren opstonden en een kind gingen sponsoren tijdens onze activiteiten. 

In 2019 is Heartbeat een mediatak gestart. De media brengt de groeiende activiteiten van Heartbeat samen en brengt dagelijks aansprekende positieve content om jou te helpen groeien in je relatie met Jezus. 

Als Heartbeat zijn we in de kern een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van giften. We ontvangen geen subsidie en zijn onafhankelijk, om zo het geluid waar wij in geloven naar buiten te brengen. 
Dit houdt voor ons in dat het een groot geloofsavontuur is, waarin we zien dat God door mensen heen voorziet. Elke steun is daarom welkom, zodat we stabiel door kunnen groeien in impact. 

Samen zijn wij Heartbeat en klopt ons hart voor Jezus!