twelve

Een weekend om je uit te strekken naar een nieuw level. Speciaal voor discipelen die dieper willen gaan. We willen investeren in jou, door middel van worship, onderwijs, bemoediging, tools en veel ruimte voor connecten en gesprek. Ben jij young, dedicated & hungry? Zorg dan zeker dat je er bij bent!

voor wie is het?

Jezus sprak vaak tot grote groepen. Maar het meeste investeerde Hij in twaalf volgelingen die het leven met Hem deelden.

Dit weekend is voor jonge mensen die ook persoonlijk, dagelijks en toegewijd met Jezus willen leven. Ben jij zo iemand? En wil jij hierin groeien naar een next level? Dan is Twelve voor jou! Of je nu een ‘gewone’ baan hebt, studeert, in een specifieke bediening staat of nog op zoek bent naar richting. We hebben plek voor honderd jongeren tussen de 18 en 32. Vol is vol!

MP-29

tickets

Een ticket voor Twelve kost 179 euro. Dit is inclusief twee overnachtingen in het prachtige landhuis, heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes, en het complete programma.

You did not choose me, but I chose you and appointed you that you should go and bear fruit and that your fruit should abide, so that whatever you ask the Father in my name, he may give it to you.

John 15:16

landgoed Baak

Een bijzondere locatie voor een bijzonder weekend! Twelve vindt plaats op Landgoed Baak, in het dorpje Baak in Gelderland.

Dit landgoed bestaat al eeuwen. Al in 1294 was het in handen van de graven van Gelre. Tegenwoordig is het van Ellel Ministries en is het een plek van aanbidding en Gods tegenwoordigheid.

Huize Baak
Wichmondseweg 19
7223 LH Baak.

programma

Twelve is niet zoals andere weekenden van Heartbeat. Wat je dan wel kunt verwachten?

  • Diepgaande seminars en Q&A’s met leiders van Heartbeat en andere organisaties
  • Andere dedicated jongeren ontmoeten
  • Ruimte voor de Geest om te spreken over jouw leven en bediening
  • Op tijd je nest uit om tijd door te brengen met God
  • Krachtige worship, onderwijs en bemoediging
  • Genieten van de prachtige locatie en heerlijk eten en drinken