Heartbeat Weekend

Er zijn verschillende weekenden van Heartbeat, maar ze hebben hetzelfde doel. We willen jou uitdagen, aanvuren en inspireren om helemaal voor Jezus te gaan. Wij geloven dat God jou persoonlijk wil aanspreken en aanraken. En geloven doe je niet alleen, dus we zorgen dat jij onderdeel kunt worden van de Heartbeat Tribe.

Lees hieronder meer over de verschillende weekenden van Heartbeat en wat ze uniek maakt.

CORE

Bij Core ervaar je de liefde van Jezus en leer je Hem beter kennen. Je kunt je struggles delen en leert uitstappen in geloof. Dit is een Heartbeat Weekend dat jou uitdaagt om Jezus 100% te volgen.

CORE is voor jou als:

  • je niet alleen maar iets wil weten over God maar vooral Hem persoonlijk wil kennen!
  • je God wil ervaren en nieuwe kracht nodig hebt
  • je struggles of vragen hebt in je geloof (of juist niet 😉)
  • je meer toffe vrienden erbij wil die Jezus volgen
  • je een safe space zoekt om te groeien in je geloof

TWELVE

Jezus sprak vaak tot grote groepen. Maar het meeste investeerde Hij in twaalf volgelingen die het leven met Hem deelden. Twelve is een Heartbeat Weekend voor jonge mensen die ook persoonlijk, dagelijks en toegewijd met Jezus willen leven.

Ben jij zo iemand? En wil jij hierin groeien naar een next level? Dan is Twelve voor jou! We hebben veel minder plekken dan bij Core, zodat we echt persoonlijk in jou kunnen investeren. Dit is een weekend voor discipelen die dieper willen gaan.  Ben jij young, dedicated & hungry? Zorg dan zeker dat je er bij bent!

Job

Ik heb bij Heartbeat nieuwe vrienden mogen ontmoeten en God beter leren kennen. Ik voelde God en de Heilige Geest echt dichtbij. Een echte aanrader om heen te gaan!

I’m energized every time I enter your heavenly sanctuary to seek more of your power and drink in more of your glory. For your tender mercies mean more to me than life itself. How I love and praise you, God!

Psalms 63:2-3 (TPT)