Noach - Faith & obedience make miracles happen! Dit is het thema voor Heartbeat Weekend 2021.

Noach

Wat een bizarre tijd hebben we achter de rug! Hoe was dat voor jou? En hoe gaat het nu met jouw geloof? 
Hoe super gaaf is het om elkaar weer te ontmoeten bij Heartbeat Weekend! Samen met jou zetten we tijd apart voor God. Hem aanbidden, luisteren naar Zijn stem en onderwijs over een heel tof thema.

Dit jaar duiken we in het verhaal van Noach.
Noach leefde ook echt in een heftige tijd. Van hem zegt de Bijbel dat
hij de enige in zijn tijd was, die een voorbeeldig leven leidde. Hij leefde in nauwe verbondenheid met God. Dat maakte hem niet populair bij mensen maar wel heel geliefd door God!

Het verhaal van Noach is een super mooi beeld van onze redding door Jezus.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dat je erbij bent

Dit weekend ontvang je onderwijs van sprekers als Martin Koornstra, Nienke Pols, Gor Khatchikyan en Christian Tan. De praise & worship wordt verzorgd door Heartbeat Worship.

De smallgroup is de plek waar je in een kleinere groep nieuwe mensen ontmoet, samen spreekt over de thema’s, je hart en ervaringen met elkaar deelt en samen bidt.

Verder is er een super leuk keuzeprogramma: seminars, sport, evangelisatie outreach, concerten, speeddaten en ruimte voor creativiteit.

Voor wie is Heartbeat?

Heartbeat Nederland houdt sinds 2011 conferenties. Er komen zo’n 500 deelnemers van 16-28 jaar. Ze komen uit verschillende kerken in Nederland en België. Is het allemaal nog wat nieuw voor je? Of leef jij juist al lang met Jezus? Dat maakt niet uit… Bij Heartbeat komt het allemaal samen!

Goed om te weten: de huidige coronaregels staan toe dat wij bij elkaar komen zonder bewijs van vaccinatie of test! Voel je dus welkom!

smallgroup website HBW21

Copyright © 2021 Heartbeat Weekend | Algemene voorwaarden  |  Heartbeat Nederland