#HBW19: CHARGED UP –  PLUGGING IN TO JESUS

Dit was het mooie thema van het afgelopen jaar.
 Het volgende Heartbeat Weekend is van 9 – 11 oktober 2020. 
Lees hieronder meer over het thema van afgelopen jaar.

De Bijbel zegt:
Maar mensen die de Heer verwachten, zullen nieuwe kracht krijgen. Ze zullen opstijgen als een arend. Ze zullen lopen, maar niet moe worden. Ze zullen verder gaan, maar niet uitgeput raken
(Jesaja 40:31) 

Als team hebben we vertrouwen en geloof dat God jou nieuw kracht wil geven om radicaal voor Jezus te leven en zijn liefde zichtbaar te maken aan mensen om je heen. Hij wil jouw opladen en een Geest geven van kracht, liefde en zelfbeheersing (2 Timoteüs 1:7)

Dit weekend ontvang je onderwijs van sprekers als Martin Koornstra, Jafeth Bekx, Gor Khatchikyan en Olaf ten Napel. De praise & worship wordt verzorgd door Heartbeat Worship.   

De smallgroup is de plek waar je in een kleinere groep nieuwe mensen ontmoet, samen spreekt over de thema’s, je hart kan delen en met elkaar kan bidden. 

Verder is er een keuzeprogramma, sport, speeddaten, evangeliatie outreach, concerten en ruimte voor creativiteit.

deelnemers Heartbeat

Voor wie is Heartbeat?

Heartbeat houdt sinds 2011 conferenties. Er komen zo’n 500 deelnemers van 16-28 jaar. Ze zitten in verschillende kerken in Nederland en België. Weet jij nog niet zoveel van de Bijbel? Of leef jij juist al lang met Jezus? Dat maakt niet uit… Heartbeat is voor iedereen!