Van 5 t/m 7 november 2021 op  Conferentiecentrum de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Je kunt al bij dit weekend zijn voor € 79,50, als je je inschrijft voor 5 juli. T/m 20 september kun je mee voor €84,50. Daarna kost het weekend € 89,50.

Het weekend is voor jongeren van 16 – 28 jaar. Ben je 15? Neem dan even contact met ons op voor overleg.

Geen probleem! Tijdens het weekend wordt iedereen ingedeeld in een smallgroup. Je zult dus heel snel mensen leren kennen! Het eerste kennismakingsmoment is al op vrijdagavond.
Je kunt na de diensten terecht in het gezellige café en aansluiten bij een spelletje. Verder helpen we deelnemers die alleen komen op weg met de volgende mogelijkheden:
>Er is een smallgroup speciaal voor mensen die alleen komen! Zo gaat nieuwe vrienden maken nóg wat makkelijker!
>Je kunt daarnaast bij je inschrijving aangeven een buddy te willen: je kunt bijvoorbeeld afspreken samen te eten tijdens het weekend, je wegwijs laten maken op het terrein, etc.

Ieder jaar komen er groepen uit allerlei verschillende kerken. Heartbeat Weekend is perfecte manier om samen een verdiepingsweekend te hebben. Sommige groepen gaan naar Heartbeat in plaats van een eigen jeugdkamp. Jullie zullen samen een geweldige tijd beleven! Meer lezen? Check onze pagina voor jeugdgroepen.

De celebrations, smallgroups en het eten en slapen zijn verplichte onderdelen. Daar wordt iedereen op tijd verwacht. Deelname aan het keuzeprogramma is niet verplicht. Je mag dan zelf kiezen waar je aan mee doet. ‘s Avonds, na het avondprogramma, heb je vrije tijd. Je kunt dan lekker chillen in het Heartbeat Cafe, waar je fris en snacks kunt krijgen.

Jongens en meiden slapen apart (tenzij je getrouwd bent). De indeling van de kamers wordt bij aankomst bij de Kroeze Danne gemaakt. Als je dus op tijd komt, kun je een kamer kiezen samen met je vrienden.

We kunnen niet met elk dieet rekening houden. Wel zorgen we voor vegetarisch en glutenvrij eten. Wil jij dat ook? Dan moeten we het wel van tevoren weten. Vul het daarom in op het inschrijfformulier.

Als het ons niet lukt om je te helpen, mag je ook gebruik maken van onze keuken om zelf je eten klaar te maken. Neem even contact met ons op voor overleg.

Je moet zelf voor vervoer zorgen naar de locatie of het NS station Delden. Omdat er geen goede busverbinding is naar de Kroeze Danne zullen we zorgen voor een ‘pendeldienst’ vanaf het station Delden. Je krijgt hier een aantal weken vóór het weekend een e-mailtje over.

De voorwaarden voor annuleren kun je vinden op onze pagina met algemene voorwaarden onder paragraaf 3, ‘Annulering’.

Stel gerust je vraag via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Copyright © 2021 Heartbeat Weekend | Algemene voorwaarden  |  Heartbeat Nederland