Jeugdgroepen welkom!

Is Heartbeat Weekend een goed alternatief voor het kampweekend van onze jeugd van de kerk? Kunnen we komen met onze studentenvereniging? Ons antwoord is JA. Heartbeat Weekend is zeker weten een goede keuze! 

Elk jaar komen er jongerengroepen naar Heartbeat. Sommigen komen zelfs ieder jaar terug! We horen van leiders dat ze de kwaliteit van het programma waarderen. Ook vinden ze het tof dat jongeren de kans hebben om gelovige leeftijdsgenoten uit verschillende kerken te ontmoeten. Verder horen we vaak dat Heartbeat Weekend een geestelijke impuls heeft gegeven aan het jeugdwerk. Jongerenleiders worden opnieuw aangevuurd en geïnspireerd!

Jeugdgroepen website HBW21

Veelgestelde vragen over jeugdgroepen

Ja dat kan zeker. Bij aankomst op vrijdagavond kan er worden ingecheckt en een slaapruimte worden gekozen. Mannen slapen bij mannen en vrouwen bij vrouwen. Tip: kom op tijd, vol is vol!

Bijna het hele Weekend! Samen eten in de eetzaal, bij elkaar zitten tijdens de celebrations en je kunt ook samen naar een keuzeprogramma gaan.

We zijn strikt als het gaat om de leeftijdsgrens. Die ligt op 16-28 jaar. Soms vragen mensen die nog geen 16 zijn of ze ook mee mogen. Maar het Weekend is qua inhoud, lengte van de preken, enz. gericht op “oudere jongeren”. We willen in overleg nog wel eens een uitzondering maken als er in een jeugdgroep of vriendengroep maar een paar jongeren van 15 zijn. Neem even contact met ons op om te overleggen.

Er zijn in het Weekend vier smallgroupmomenten. We kiezen er heel bewust voor om de deelnemers te mixen. Vrienden en jeugdgroepen zetten we dus niet bij elkaar. Bij een smallgroup willen we dat je nieuwe mensen ontmoet in een open sfeer. We horen vaak, ook van jongerengroepen uit kerken, dat ze dit heel tof vonden. Zo kun je in de smallgroup andere jongeren leren kennen en in openheid over het geloof praten.

Dat kan wanneer je je als medewerker wilt inzetten. Dat kan als smallgroupleader, maar ook in een ander team. Denk aan catering, opbouw, schoonmaak etc. Vooraf hebben we graag contact met je. In een oriënterend gesprek kijken we of we bij elkaar passen. Soms vragen we nog referenties op.

Iedere persoon moet zich apart inschrijven. Groepsregistratie is niet mogelijk. Alle jullie willen kunnen we afspreken dat jullie de inschrijfkosten ineens overmaken. Dan hoeft niet iedereen apart te betalen. Neem hierover even contact op.

Copyright © 2021 Heartbeat Weekend | Algemene voorwaarden  |  Heartbeat Nederland