Praise and Worship

Heartbeat wil veel ruimte geven voor aanbidding. Omdat onze God het waard is! Heartbeat Worship leidt ons in praise & worship tijdens de Celebrations.

De missie van de band is om mensen in de tegenwoordigheid van God te brengen. We mogen God aanbidden als we blij zijn, maar juist ook wanneer er verdriet en pijn is in ons leven. Ze spelen onder andere muziek van Elevation, Opwekking, Hillsong en Bethel.
Daarnaast zingen ze nummers van hun eigen cd Jezus Ons Hart.

Worship and praise
smallgroup website HBW21

Smallgroups

In de smallgroup is er aandacht voor jou en je relatie met God. De smallgroup is jouw kans om andere jongeren te leren kennen en met hen te praten over je geloof. Als groep kijk je terug op de Celebrations, wat je hebt geleerd of wat je juist moeilijk vindt. Verder is er tijd om samen te bidden. Je wordt ingedeeld bij leeftijdsgenoten en ieder groepje heeft een eigen leider.

Café

Op vrijdagavond en zaterdagavond wordt het gezellig in het café! Je kunt in de ‘de Eik’ en in de ‘Terebint’ een drankje scoren of een snack kopen. Op vrijdagavond is er een huiskamerconcert. En op zaterdagavond is het jouw moment om in de spotlight te staan @ Open Mic night!

huiskamerconcert website HBW21
_Programma zaterdagmiddag HBW21

Keuzeprogramma

Op de zaterdagmiddag is er een keuzeprogramma. Het blijft nog éven een verrassing hoe het eruit gaat zien, maar bij deze een klein voorproefje:
Wil je even lekker in actie komen?
Sluit dan aan bij een sport en spel workshop! Voor de creatieveling is er ook altijd iets leuks, bijvoorbeeld Biblejournaling. Liever nog meer de diepte in? Kies dan voor een interessante seminar of een evangelisatie-outreach!
Ook zijn er ieder jaar nog jongeren die nog even de boeken induiken… Speciaal voor hen is er op zaterdagmiddag een rustige studieruimte beschikbaar.

Celebrations

Tijdens het Heartbeat Weekend zijn er vijf celebrations. Dit zijn diensten met veel ruimte voor lofprijs en aanbidding, multimedia, onderwijs en gebedsbediening. De celebrations vormen het hart van het weekend. 

worship 2 website HBW21

Copyright © 2021 Heartbeat Weekend | Algemene voorwaarden  |  Heartbeat Nederland