Programma-onderdelen

Praise and Worship

Heartbeat wil veel ruimte geven voor aanbidding. Omdat onze God het waard is! Heartbeat Worship leidt ons in praise & worship tijdens de Celebrations. Deze geweldige band speelt elke maand bij Transformed. Soms voor meer dan 2000 mensen! De afgelopen maanden hebben ze met hun kerkentour op veel plaatsen in Nederland gespeeld  en mochten ze de aanbidding leiden voor 8000 jongeren in the Great Place tijdens de Pinkstereconferentie Opwekking. 

De missie van de band is om mensen in de tegenwoordigheid van God te brengen. We mogen God aanbidden als we blij zijn, maar juist ook wanneer er verdriet en pijn is in ons leven. Ze spelen onder andere muziek van Elevation, Opwekking, Hillsong en Bethel.
Daarnaast zingen ze nummers van hun eigen cd Jezus Ons Hart.

Smallgroups

In de smallgroup is er aandacht voor jou en je relatie met God. De smallgroup is jouw kans om andere jongeren te leren kennen en met hen te praten over je geloof. Als groep kijk je terug op de Celebrations, wat je hebt geleerd of wat je juist moeilijk vindt. Verder is er tijd om samen te bidden. Je wordt ingedeeld bij leeftijdsgenoten die je nog niet kent. Ieder groepje heeft een eigen leider.

Huiskamerconcerten

Op vrijdagavond en zaterdagavond wordt het gezellig in het café! Je kunt in de ‘de Eik’ en in de ‘Terebint’ een drankje scoren of een snack kopen. Op beide avonden is er een huiskamerconcert.

Keuzeprogramma Heartbeat Weekend

Keuzeprogramma

Op de zaterdagmiddag is er een keuzeprogramma. Wil je even lekker in actie komen?
Sluit dan aan bij een sport en spel workshop! Voor de creatieveling is er ook altijd iets leuks, bijvoorbeeld Biblejournaling. Liever nog meer de diepte in? Kies dan voor een interessante seminar of een evangelisatie-outreach!
Ook zijn er ieder jaar nog jongeren die nog even de boeken induiken… Speciaal voor hen is er op zaterdagmiddag een rustige studieruimte beschikbaar.

Celebrations

Tijdens het Heartbeat Weekend zijn er vijf celebrations. Dit zijn diensten met veel ruimte voor lofprijs en aanbidding, multimedia, onderwijs en gebedsbediening. De celebrations vormen het hart van het weekend.