Als organisatie zijn we verbonden met YouVersion, de bekende Bible-app!
Met deze app maken we onze eigen Bijbel-leesplannen. Daar wil jij zeker weten van meegenieten!

Elke maand zullen we een leesplan maken dat te maken heeft met het maandthema van Heartbeat Media. 

Hieronder een overzicht van de leesplannen die beschikbaar zijn. 

Het thema van dit leesplan is ‘vrouwen in de kerk’. In dit leesplan van drie dagen staan we stil bij hoe God jou als vrouw bedoeld heeft binnen Zijn Koninkrijk. Welke bestemming ligt er op jouw leven als vrouw? Wat bedoelde Paulus toen hij zei ‘dat vrouwen moeten zwijgen?’ Laat je inspireren om nog meer die vrouw te worden, die God voor ogen heeft. Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is – Aanbidding – ‘Lift up the Name of Jesus’. In dit leesplan van 4 dagen zul je ontdekken dat aanbidding alles te maken heeft met relatie, gehoorzaamheid en een leven in Gods nabijheid. Aanbidding is waar we als mens voor geroepen zijn. Open het leesplan om hier meer over te lezen!

Het thema van dit leesplan is ‘Generations – Father & Son’. In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij: Hoe ga je om met je ouders nu je ouder wordt? Wat houdt het in als de Bijbel spreekt over het ‘eren’ van je ouders? En niet onbelangrijk: Welke rol speelt God hierin? Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is ‘Justice – where is the love?’ In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij de vraag: hoe kunnen we nu praktisch omzien naar mensen om ons heen? En dat gaat verder dan alleen geld geven. Hoe kunnen we niet denken vanuit een tekort, maar uitdelen van dat wat we hebben? Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is ‘Jong en Kingdom’. In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij jouw rol in Gods Koninkrijk. Hoe kan je onderdeel worden van Gods Koninkrijk en welke impact heeft dit op jou en je omgeving? Ga met ons mee op reis en open het leesplan.

Het thema van dit leesplan is ‘Charged up – plugging into Jesus’. In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij de vraag hoe we met Jezus energiek door het leven kunnen gaan. Vele jongeren hebben vandaag de dag te maken met keuzestress, drukte en burnout lijkt een nieuwe epidemie te worden. Hoe kun je nu echt tot rust komen en jezelf opladen bij Jezus? Open het leesplan!