Bijbelleesplannen

We werken met YouVersion, de bekende Bible-app! Samen maken we eigen Bijbel-leesplannen. Daar wil jij zeker weten van meegenieten!

SAMEN LEZEN?

Lees elke maand samen met ons het leesplan van de maand.
Dit betekent dat je met ons, maar ook met heel veel andere jongeren een leesplan gaat lezen. Je kunt ons in de bijbel-app vragen stellen en gebedsverzoeken sturen. Ons team zal je vragen beantwoorden en voor je bidden. 
Het leesplan van deze maand start op 12 oktober.
Je kunt je aanmelden door op de onderstaande knop te drukken.

OVERZICHT LEESPLANNEN

Hieronder zie je een overzicht van alle leesplannen van Heartbeat.
Deze leesplannen kun je zelf lezen.

Dit leesplan van 4 dagen is geschreven n.a.v. de online Pinksterconferentie van Youth.Opwekking op zondagavond 31 mei 2020. Die avond ging het o.a. over ‘het maken van goede keuzes’. Ga je door moeizame periodes heen en alles wat je doet lijkt compleet onbelangrijk? Train ook dan jezelf om de juiste keuzes te maken en te doen wat God van je vraagt. Lees je mee?

Dit leesplan van 4 dagen gaat over de breath of God, Gods adem. Deze heeft ons van het begin van de wereld tot het eind van de wereld van leven voorzien. God heeft ons allemaal geroepen om te getuigen van Jezus, en Zijn adem zal ons daarin leiden. Benieuwd? Start dan snel dit vierdaagse leesplan!

Dit leesplan van 4 dagen gaat over leven met Jezus vanuit zijn opstanding. Van het zwijgen van Jezus bij zijn veroordeling, tot onze identiteit die opnieuw door God is vastgesteld door zijn opstanding. Pasen is niet eenmalig, maar het hele jaar door leven met Jezus, door Jezus! Lees je mee?

Het thema van dit leesplan is ‘vrouwen in de kerk’. In dit leesplan van drie dagen staan we stil bij hoe God jou als vrouw bedoeld heeft binnen Zijn Koninkrijk. Welke bestemming ligt er op jouw leven als vrouw? Wat bedoelde Paulus toen hij zei ‘dat vrouwen moeten zwijgen?’ Laat je inspireren om nog meer die vrouw te worden, die God voor ogen heeft. Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is – Aanbidding – ‘Lift up the Name of Jesus’. In dit leesplan van 4 dagen zul je ontdekken dat aanbidding alles te maken heeft met relatie, gehoorzaamheid en een leven in Gods nabijheid. Aanbidding is waar we als mens voor geroepen zijn. Open het leesplan om hier meer over te lezen!

Het thema van dit leesplan is ‘Generations – Father & Son’. In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij: Hoe ga je om met je ouders nu je ouder wordt? Wat houdt het in als de Bijbel spreekt over het ‘eren’ van je ouders? En niet onbelangrijk: Welke rol speelt God hierin? Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is ‘Justice – where is the love?’ In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij de vraag: hoe kunnen we nu praktisch omzien naar mensen om ons heen? En dat gaat verder dan alleen geld geven. Hoe kunnen we niet denken vanuit een tekort, maar uitdelen van dat wat we hebben? Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is ‘Charged up – plugging into Jesus’. In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij de vraag hoe we met Jezus energiek door het leven kunnen gaan. Vele jongeren hebben vandaag de dag te maken met keuzestress, drukte en burnout lijkt een nieuwe epidemie te worden. Hoe kun je nu echt tot rust komen en jezelf opladen bij Jezus? Open het leesplan!

Het thema van dit leesplan is ‘Jong en Kingdom’. In dit leesplan van vier dagen staan we stil bij jouw rol in Gods Koninkrijk. Hoe kan je onderdeel worden van Gods Koninkrijk en welke impact heeft dit op jou en je omgeving? Ga met ons mee op reis en open het leesplan.


Dit leesplan is geschreven n.a.v. de online Pinksterconferentie van Youth.Opwekking op zaterdagavond 30 mei 2020. Het thema ging die avond over: ‘jij en de kerk’. Wat is de kerk? Wat is Gods plan met de gemeente? En hoe kan jij actief je plaats innemen in de gemeente? Dit en meer kan je lezen in dit leesplan van 6 dagen. Lees je mee?